Skal aftensmaden være nem? Se denne lækre opskrift!
Servering til 4 personer
Det skal du bruge:
- 800 gram kyllingebryst
- 4 dl parboiled ris
- 3 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 terning hønsebouillon
- 7 dl vand
- 1 flødeost med hvidløg og urter (200 gram)
- Salt & peber
- Eventuelt parmesan og persille til drys
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær kyllingen ud i mindre tern (cirka 5x5 cm) og hak herefter løg og hvidløg fint.
- Kog vandet og smuldr herefter bouillonterningen ned i vandet.
- Tag et ildfast fad – kom kylling rundt i kanterne, flødeosten i midten og fordel løg og hvidløg over.
- Til sidst tilføjes ris på toppen, inden vandet hældes i. Kom stanniol på det ildfaste fad og sæt i ovnen.
- Bages i cirka 35 minutter, hvorefter retten skal trække 10 minutter på køkkenbordet under stanniollåget.
- Rør rundt i retten, så flødeosten fordeles og smag til med salt og peber.
- Server eventuelt med revet parmesan og hakket persille på toppen.